Beschrijving

Herenboerderij met bijgebouwen en opbouwzwembad op een terrein van ruim
20.000 m², geheel gesitueerd op een rustige locatie in de Nièvre, met een prachtig uitzicht over het Bourgondische heuvellandschap en het nabij gelegen vismeertje.

De voormalige herenboerderij is verbouwd tot een comfortabel woonhuis met op de begane grond: een entree en traditionele gang; woonkamer met open haard; grote keukenruimte met een complete inrichting in U-opstelling; toiletruimte; badkamer met douche vaste wastafel en wc; 2 ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereikt u de droge kelderruimte met stahoogte, hier is ook de stookruimte met CV-ketel en de oorspronkelijke broodbakruimte met 2e voorraadkamer.

Op de verdieping, die ook via een buitentrap en eigen entree bereikbaar is, bevinden zich: een knusse verblijfsruimte, een badkamer met douche, vaste wastafel en wc. Verder zijn er op deze verdieping 3 flinke slaapkamers en 2 bergkamers.

De oorspronkelijke schuur is geheel verbouwd en herbergt een extra gastenslaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en wc. Daarnaast is er een waskamer met een zoldertje, dat via een vaste trap te bereiken is.
Aan de ‘lange zijde’ ligt een opslagruimte met keukenruimte, grenzend aan een grote hobby- of atelierruimte en een tweede opslagruimte.
Verder vindt u hier een tweede atelierruimte met glaspui en een vaste trap naar de gigantische zolder, die voor diverse doeleinden te gebruiken is.

Aan het uiteinde zijn twee fraaie, comfortabele gîtes gemaakt, ieder met een royale woonkamer, open keukenruimte voorzien van apparatuur, en op de verdieping 2 ruime slaapkamers, plus een badkamer met douche, vaste wastafel en wc.

Op het aan de tuin grenzende terrein ligt een ruime hangar/schuur alsmede het opbouwzwembad.

Tegenover het woonhuis staat een tweede oorspronkelijke schuur met een garageruimte en twee werkplaatsen, die ieder ook een opslagzolder hebben.
Naast en achter dit gebouw is het weiland met een parkeermogelijkheid en 2e toegangspoort.

Door de ruimte van de gebouwen, de omvang van het terrein en de locatie is dit object voor vele doeleinden geschikt, zowel particulier als bedrijfsmatig. 
Rr zijn 6 campingplaatsen op het terrein.

Dit unieke object wordt aangeboden voor een prijs van € 329.000,= k.k.
Overname van roerende goederen is mogelijk.